PENSION GAŠPAR
BIOGRAD NA MORU
PRIRODA I OKOLINA
KONTAKT
MAPA MJESTA
FOTOGALERIJA
VIDEO
 


 

 

Pansion Gašpar smješten je u elitnom dijelu grada Biograda, predio Kumenat, koji je od centra Grada udaljen svega 2 km, a povezan novoizgrađenom  šetnicom duž koje se prostire stoljetna borova šuma te niz pješčanih uvala uz koje su smješteni popratni turistički sadržaji ( teniski, beachball, nogometni i košarkaški tereni, caffe barovi, discoteka itd.). Pješčana i žalovita plaža je od pansiona udaljena 150 metara, a od centralne i najljepše plaže grada Biograda svega 500 metara.

U pansionu Gašpar možete uživati u tradicionalnim jelima Dalmacije, a ista vam se nude u  hladnoj konobi ili vrtnoj terasi.

Za bilo koju vašu želju možete se obratiti ljubaznim domaćinima i to na više stranih jezika(Engleski,Njemački,Talijanski,Češki), a oni će se potruditi udovoljiti vašim željama i  na taj način vam omogućiti da  provedete nezaboravno ljetovanje u pansionu Gašpar.

 Smještajni kapacitet pansiona Gašpar iznosi 55 osoba, a iste može  smjestiti u 5 luksuzno opremljenih apartmana, 11 dvokrevetnih i 3 trokrevetne sobe iz većine kojih se pruža pogled na Pašmanski kanal.

Pansion je preuređen te kao takav pruža smještaj tipa " pansion komfor" ili pansion s tri  zvjezdice (RESTORAN, RECEPCIJA, TV, SAT, KLIMA, TELEFON, PARKING itd. ).